BAŞ AŞPAZ
1800 AZN- ŞəhərBakı
- Yaş36 yaş
- CinsKişi
- Elanın tarixiOktyabr 29, 2024
- Bitmə tarixiNoyabr 28, 2024
- AdSamir Çaçan Hamzəyev
- Telefon
- E-mail
* Restoran (Kafe) menyusunun tərtib edilməsi;
İtalyan, Fransız, Rus, Ukrayna,Qavkaz, Yapon yeməklərinin hazırlanması,
* iyirmi aşpazdan ibarət kollektivin rəhbərliyi;
* ingilis dilini bilmək
* keyfiyyətli kadr hazırlığı;
* Müasir Mətbəx avadanlıqlarının müxtəlif növləri ilə işləmək;
* yeməklərin və onların qiymətlərinin qiymətləndirilməsinin hazırlanması.
● 2005-2009
Bakı şəhəri Xalq İqtisad Universiteti, biznes iqtisadiyyat fakültəsi
• 2014-2015
İtaliya, istituto MİİSNELANGELO
Ali kulinariya Akademiyası, aşpaz nutritionist, masterr SHEF
*Crown hotel Baku -aşpaz 2007-2008
Funksional vəzifələr: isti və soyuq yeməklərinin hazırlanması
Əldə edilmiş nəticələr:
- İtalyan , Hindistan , Filippin mətbəxi haqqında bilik əldə etdi
Sankt-Peterburq - Sy-Shef 2008-2010 "OliVer Tvist" Restoranı
Funksional vəzifələr: isti ve soyuq yeməklərinin hazırlanması, texnoloji hazırlanması
kartlar, baş aşpaza menyunun hazırlanmasına kömək etmək, məhsulların alınması və keyfiyyətinə nəzarət, inkişaf
yeni yeməklər.
Əldə edilmiş nəticələr:
- Avropa mətbəxinin menyusu mənimsənilib;
Sheraton Hotel Baku aşpaz 2010-2013
Funksional vəzifələr: isti və soyuq yeməklərinin hazırlanması
hazırlanmış menyu, yeməklər üçün boşluqların hazırlanması, mətbəxin təmizlənməsi, yeməklərin verilməsi.
Restoran "Corona" ,Anapa Baş Aşpaz 2013-2014
Mətbəx işçilərinin seçilməsi və idarə edilməsi, iş qrafiklərinin tərtib edilməsi, yeni və
mövsümi menyu, TTK yeməklərinin hazırlanması, maya dəyərinin Hazırlanması, Maya dəyərinin optimallaşdırılması
yeməklər, silinmənin minimuma endirilməsi, qalıqların çıxarılması, yeməklərin keyfiyyətinə nəzarət, standartlaşdırma
mətbəx işləri.
Yemək bişirmək.
* Restoran "Otto SOLONNE" ,Milan – Masterr-SHEF 2015-2016
Funksional vəzifələr:
Master-klasslar , təhlükəsizlik treninqləri , mətbəx kordonu .
- Selena pansionatı" aşbaz " Anapa , Rusiya , 2018 yay mövsümü sentyabrın sonuna qədər
Funksional vəzifələr: isti və soyuq emalatxananın yeməklərinin hazırlanması
hazırlanmış menyu, yeməklər üçün boşluqların hazırlanması, yeməklərin verilməsi.
- "Narşarab" restoranı Su-Shef, Moskva
2018-2019
Qril Bar" Chiki-Riki " Litva, Baş-aşpaz 2019-2020 mart
- Otel Repin Anapa, Baş-Şapaz 2020 iyul-2022 noyabr
Rrestoran «Vanil» Anapa ,Baş-aşpaz 2022-2024
Funksional vəzifələr: isti emalatxananın yeməklərinin hazırlanması, texnoloji hazırlanması
kartlar, məhsulların alınması və keyfiyyətinə nəzarət, yeni yeməklərin hazırlanması.
+79881334802 WhatsApp